Se inmoaie piscoturile rand pe rand in compot si se aseaza in tava. Se toarna praful de crema si zaharul vanilat in castronul cu lapte si se amesteca aproximativ 3 minute. Se intinde crema peste piscoturi, cat mai uniform, cu o spatula uda.
Fructele mai mari se taie felii. Daca folositi mere, pere, nectarine, piersici – in general fructe care oxideaza- stropiti-le cu zeama de lamaie si pudrati-le cu zahar vanilat. Isi vor pastra culoarea naturala si vor fi foarte aromate. Se orneaza cu fructe si cu peltea de gutui (dulceata).
Puteti sa o dati la rece (daca mai asteapta musafirii).
Va descurcati de minune. Va veti convinge urmarind filmuletul urmator.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii