Untul moale, la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra, pana ce amestecul devine cremos. Apoi adaugam ouale, pe rand, mixand dupa fiecare.
Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la unt. Se framanta un aluat, pe care il impartim in doua. O treime din aluat se intinde si se aseaza in tava de tarta, unsa cu unt. Se impunge tarta cu o furculita si se unge cu gemul de prune, apoi se presara cu cu prune uscate taiate marunt. Deasupra se face un grilaj din aluatul ramas. Se introduce in cuptorul incalzit si se coace pana ce devine aurie. Dupa ce ati scos din cuptor pudrati cu zahar. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii