1.Din ingrediententele pentru aluat,framantam aluatul pe care il dam la frigider cca.30 min,apoi il intindem cu sucitorul intr-o foaie subtirica pe care asezam in forma de tarta unsa cu un pic de margarina,apoi o intepam din loc in loc cu o furculita.
2.Amestecam smantana cu jumatatate din zaharul pudra si ghimbirul ras,adaugam si branzica de vaci din care oprim 2 linguri.Mixam albusurile cu restul de zahar apoi incorporam cu grija in amestecul de smantana.Turnam totul peste aluatul din forma apoi deasupra asezam jumatati de caisa,cu scobitura in sus.In scobiturile caiselor adaugam cate un pic de branzica si cateva cubulete de coaja de portocala confiata.Dam la cuptor cca.30 minute.
Se scoate din tava si se portioneaza dupa ce s-a racit bine.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii