Se incinge cuptorul la 180 grade C. Ungeti cu unt o forma de tarta de 30 cm, cu fundul detasabil, captusiti-o cu hirtie care nu absorbe grasimea. Se preseara putina faina. Bateti ouale intr-un castron mare, apoi adugati zaharul, faina ramasa, coaja si zeama de lamaie, untul topit si drojdia. Amestecati totul bine si turnatiin forma de tarta. Preserati deaspra semintelede pin si coaceti in cuptor incins timp de 40 de minutesau pina cind se rumenste usor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii