autor:

anca

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu legume

Autor: anca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 04 ianuarie 2011

Ingrediente
1 rulou de foietaj, 1 ciuperca mare champinion, 1 praz, 1morcov, 5 cartofi mici, 1 ou, 1 lingura smantana, 100g cascaval ras, 1/2 lingurita vegeta nesarata, 2 linguri ulei floarea soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

14 voturi

Mod de preparare

Reteta e pt 4_6 persoane
Se curata cartofii ,morcovul, prazul
Se spala bine
Ciuperca se sterge bine cu un prosop curat umed
Se taie cartofii rondele
Se taie morcovii in fasii lungi si subtiri
Se taie prazul in rondele foarte subtiri
Se taie ciuperca in patratele mici
Se incinge uleiul intr o tigaie de teflon
Se adauga prazul,se lasa 5 min ,se adauga morcovul ,se lasa 5 min,se adauga ciuperca,se lasa 5 min se adauga cartofii,se lasa 5 min
Se adauga un pahar de 100 ml si se lasa sa fiarba pana scade apa bine,dar nu ca se arda legumele
Se trage de pe foc,se adauga vegeta,smantana si oul
Se amesteca bine
Se intinde foietajul(se poate face si cu foi de placinta)
Se rastoarna compozitia de legume
Deasupra se rade cascavalul
Se da la foc mediu(th6 sau 200°c),25 min
Se poate manca calda insotita de o salata verde sau rece ca aperitiv
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu ton si legume

Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu legume si branza de capra

Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1 rulou de foietaj
  • 1 ciuperca mare champinion
  • 1 praz
  • 1morcov
  • 5 cartofi mici
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • 100g cascaval ras
  • 1/2 lingurita vegeta nesarata
  • 2 linguri ulei floarea soarelui

Raporteaza reteta

Retete
de anca
Turta cu pui si legume

Turta cu pui si legume

Se coc ardeii, se curata de seminte si de coaja,se taie julien(lamele fine). Se curata ceapa, se

14 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tarta cu ciocolata

Tarta cu ciocolata

Incalziti cuptorul la 220°. Intr-o tava rotunda sau patrata , de marime mijlocie,unsa cu unt ,etalati

10 voturi    2 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Cafea surprinzatoare!

Cafea surprinzatoare!

Fierbeti apa ,cand a clocotit adaugati piperul si sarea. Trageti de pe foc si adaugati cafeaua

20 voturi    9 comentarii
10 min
Cafele si ceaiuri
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Buna desigur.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Mancarica de fasole cu afumatura