Reteta e pt 4_6 persoane
Se curata cartofii ,morcovul, prazul
Se spala bine
Ciuperca se sterge bine cu un prosop curat umed
Se taie cartofii rondele
Se taie morcovii in fasii lungi si subtiri
Se taie prazul in rondele foarte subtiri
Se taie ciuperca in patratele mici
Se incinge uleiul intr o tigaie de teflon
Se adauga prazul,se lasa 5 min ,se adauga morcovul ,se lasa 5 min,se adauga ciuperca,se lasa 5 min se adauga cartofii,se lasa 5 min
Se adauga un pahar de 100 ml si se lasa sa fiarba pana scade apa bine,dar nu ca se arda legumele
Se trage de pe foc,se adauga vegeta,smantana si oul
Se amesteca bine
Se intinde foietajul(se poate face si cu foi de placinta)
Se rastoarna compozitia de legume
Deasupra se rade cascavalul
Se da la foc mediu(th6 sau 200°c),25 min
Se poate manca calda insotita de o salata verde sau rece ca aperitiv
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii