Tarta cu legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu legume

Ingrediente

  • 1 rulou de foietaj
  • 1 ciuperca mare champinion
  • 1 praz
  • 1morcov
  • 5 cartofi mici
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • 100g cascaval ras
  • 1/2 lingurita vegeta nesarata
  • 2 linguri ulei floarea soarelui

Mod de preparare

Reteta e pt 4_6 persoane

Se curata cartofii ,morcovul, prazul

Se spala bine

Ciuperca se sterge bine cu un prosop curat umed

Se taie cartofii rondele

Se taie morcovii in fasii lungi si subtiri

Se taie prazul in rondele foarte subtiri

Se taie ciuperca in patratele mici

Se incinge uleiul intr o tigaie de teflon

Se adauga prazul,se lasa 5 min ,se adauga morcovul ,se lasa 5 min,se adauga ciuperca,se lasa 5 min se adauga cartofii,se lasa 5 min

Se adauga un pahar de 100 ml si se lasa sa fiarba pana scade apa bine,dar nu ca se arda legumele

Se trage de pe foc,se adauga vegeta,smantana si oul

Se amesteca bine

Se intinde foietajul(se poate face si cu foi de placinta)

Se rastoarna compozitia de legume

Deasupra se rade cascavalul

Se da la foc mediu(th6 sau 200°c),25 min

Se poate manca calda insotita de o salata verde sau rece ca aperitiv

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise