Pt blat se framanta toate bine pana devine un aluat, apoi se intinde intr-o tava de tarta unsa si tapetata.Peste care se pune compozitia; care am facut-o astfel:
- intr-o tigatie am pus putin ulei peste care am pus ceapa taiata pestisor, ardelul rosu si verde taiat cuburi apoi legumele congelate si carnatul taiat rondele am pus putina apa peste si am lasat sa fiarba pana a scazut toata apa.
- apoi am psu peste blat legumele si carnatul peste care am razuit cascaval.
Am dat la cuptor pana sa facut blatul.
Se serveste calda!
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii