autor:

Adriana K.D.

» » , , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu legume, carnati si cascaval

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2011

Ingrediente
Pentru blat:, 300g faina, 60 ml ulei, 200 ml lapte, 15 g drojdie, putina sare, , Pt compozitie:, o ceaoa, ardel rosu, ardel verde, o punga de 500 g de legume congelate adica morcovi, si conopida, sare, piper, o bucata de carnat de casa, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

39 voturi

Mod de preparare

Pt blat se framanta toate bine pana devine un aluat, apoi se intinde intr-o tava de tarta unsa si tapetata.Peste care se pune compozitia; care am facut-o astfel:
- intr-o tigatie am pus putin ulei peste care am pus ceapa taiata pestisor, ardelul rosu si verde taiat cuburi apoi legumele congelate si carnatul taiat rondele am pus putina apa peste si am lasat sa fiarba pana a scazut toata apa.
- apoi am psu peste blat legumele si carnatul peste care am razuit cascaval.
Am dat la cuptor pana sa facut blatul.
Se serveste calda!
Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume, carnati si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
dovlecei umpluti--la cuptor

dovlecei umpluti--la cuptor

==dovleceii de spala se taie dea lungul si de scoate dinauntru cu o lingurita dovlecelul dupa care,se

23 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole verde cu pui

Fasole verde cu pui

Se spala puiul si se taie cum doriti si se pune in tava cu putina apa,se da la cuptor Fasolea fideluta

6 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 24 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mazilu Lenuta , 31 ianuarie 2016

    Superba ,foarte,foarte buna

  • Fara foto

    Alina Ban , 31 august 2015

    Dar scrie cand trebuie adaugat cascavalul.Mie mi se pare ok reteta.

  • Fara foto

    Danci Marisca , 30 august 2015

    URGENT, fac si eu, chiar maine, si-apoi va spun, cum a fost!!!!!

    • Fara foto

      Loredana Flore , 29 august 2015

      O sa incerc si eu

    • Fara foto

      Cristinel-laurentiu Topala , 29 august 2015

      Da coca???fii msi explicita te rog,nu toata lumea "e bucatari cu experienta"

    • Fara foto

      Nicu Ene , 17 august 2014

      Care pesmet? Unde sa se adauge? :))

    • Fara foto

      Nicu Ene , 17 august 2014

      Da, si cu ceapa, nu cu ceaoa, nu? Si lipseste cascavalul....(oamenii astia nu citesc ce-au scris inainte de a posta?)

    • Fara foto

      Dorina Bernschutz , 17 februarie 2014

      Cred ca v fi gustoasa .o voi face .

    • Orlando_Macrescu

      Orlando_Macrescu (Maestru bucatar) , 20 noiembrie 2013

      pare buna o sa o incerc .

    • Fara foto

      Felicia Cucos , 20 noiembrie 2013

      facem si mancam ,e buna.

    • felicia

      felicia (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

      buna

    • Fara foto

      Felicia Cucos , 20 noiembrie 2013

      o voi incerca ,cand am timp,

    • Fara foto

      ionceanu (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2013

      arata foarte bine si gustoasa, cu siguranta o incerc

    • Fara foto

      Geta Man , 20 octombrie 2013

      Cat se tine la cuptor mai exact ?

    • Fara foto

      Maria Falcusan , 20 octombrie 2013

      Cred ca ar fi mai buna aceasta tarta cu ardei,decat cu ardel.....Aveti retete bune si gustoase de altfel...

    • Fara foto

      Mihaela Elena , 20 octombrie 2013

      pesmetul cand se adauga?

    • Fara foto

      Rebeca Mitu , 04 iulie 2013

      am pregatit see you dovlecei si e foarte buna.

    • Elvira_Duta

      Elvira_Duta (Bucatar sef) , 04 iulie 2013

      arata super sigur o voi testa.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

      Nu am pregatit aceasta reteta dar sigur o voi testa cat de curand.

    • Luana

      Luana (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

      Chiar arata apetisant,hmmmmmmmmmmmm

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

      Un deliciu!!! aratã super:)

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

      Mmmmmmmmmmmmmm ce pofta mi-ai facut!*****

    • maria

      maria (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

      chiar arata minunat ....................felicitari

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

      Foarte gustoasa ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

39 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 300g faina
  • 60 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 15 g drojdie
  • putina sare
  • Pt compozitie:
  • o ceaoa
  • ardel rosu
  • ardel verde
  • o punga de 500 g de legume congelate adica morcovi, si conopida
  • sare
  • piper
  • o bucata de carnat de casa
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

2 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

Orlando_Macrescu (Maestru bucatar)

pare buna o sa o incerc .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Barcute inamorate Barcute inamorate

Se spala, se sterg si apoi li se indeparteaza cotoarele la vinete, apoi se taie pe lung,in 2 jumatati egale. Se indepartea miezul cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Tarta rustica cu dovlecei, reteta Laurei Adamache