autor:

Maria68

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu legume si bacon

Autor: Maria68 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria68 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 septembrie 2012

Ingrediente
Pentru blat:, 250 g faina, 125 g branza de vaci, 5 linguri ulei, 1 ou, 1 praf de sare, 1/2 lingurita praf de copt, , Umplutura:, 250 g brocoli, 100 g bacon feliat, 250 g rosii cherry, 1 ou 1 galbenus, 100 g cascaval ras, 250 ml smantana, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Pentru aluat, se amesteca branza de vaci cu ulei, sare si ou; se inglobeaza faina amestecata cu praf de copt si se framanta. Aluatul se da la frigider 30 de minute. Se unge o forma (26 cm) si se tapeteaza cu faina.
Se intinde o foaie de aluat, se aseaza in forma si se ridica marginea. Se inteapa blatul cu furculita in mai multe locuri.
Pentru umplutura:
Se spala brocoli, se taie cotoarele si se separa buchetelele; se taie felii si se fierb in apa cu sare cca. 4 minute.. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Baconul se taie bucatele.
Se incinge cuptorul la 180 grade. Se repartizeaza pe blat legumele si baconul. Separat, se bate oul cu galbenus, smantana, cascaval, sare si piper; se toarna peste legume si se coace tarta cca. 45 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in dovleac placintar si dovleac patisson:)

Sarmalute in dovleac placintar si dovleac patisson:)

-Se curata ceapa,se toaca si se pune la prajit in ulei,se toaca si prazul si se pune peste ceapa

1 vot    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete pane

Vinete pane

Se curata vinetele de coaja si se taie pe lung in felii foarte subtiri de grosimea unei jumatati

6 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2012

    Hmmmm, ce bine arata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 250 g faina
  • 125 g branza de vaci
  • 5 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 praf de sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Umplutura:
  • 250 g brocoli
  • 100 g bacon feliat
  • 250 g rosii cherry
  • 1 ou 1 galbenus
  • 100 g cascaval ras
  • 250 ml smantana
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Maria68
Inghetata de capsuni

Inghetata de capsuni

Ouale intregi se bat cu telul intr-un vas, se adauga zaharul amestecat cu faina si apoi laptele caldut.

4 voturi    5 comentarii
30 min
Inghetate
Oua cu bacon in sos de mustar

Oua cu bacon in sos de mustar

Se decojesc cartofii, se taie si se fierb in apa cu sare timp de cca. 20min. Ouale se fierb tari

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Tort Sacher

Tort Sacher

Incalzim cuptorul( la foc potrivit).Topim ciocolata la bain-marie. Separam ouale.Cu mixerul se bate

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Hmmmm, ce bine arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt, pentru 30-40 minute, in functie de puterea

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii  si piept de pui Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

Se spala, se rup capetele si atele pastailor. Se spala si apoi se taie bucatele dovleceii si rosiile. Se taie cubulete mici pieptul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Piept de pui cu legume