Se tapeteaza tava cu zahar, se pun peste zahar merele curatate de samburi si cotoare. In locul curatat de samburi se pune o bucatica de unt si nucile. Pana se caramelizeza merele incepem sa batem albusurile cu zahar, apoi adaugam galbenusurile pe rand. Adaugam faina amestecata cu un varf de cutit de praf de copt si stafidele inmuiate in esenta de vanilie. Punem peste mere si le lasam la copt cca 20 min. Dupa ce s-au copt luam tava si o rasturnam pe o farfurie. o lasam sa se raceasca si o imbracam in frisca, e un deliciu. Sper sa va placa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii