autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Tarta cu mare

Autor: PREDA CAMELIA (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 17 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PREDA CAMELIA (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 17 februarie 2013

Ingrediente
1 Kg mere, 4 oua, 300gr. zahat, 5linguri faina, 200gr nuca, 100gr unt, 50gr stafide, esenta vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se tapeteaza tava cu zahar, se pun peste zahar merele curatate de samburi si cotoare. In locul curatat de samburi se pune o bucatica de unt si nucile. Pana se caramelizeza merele incepem sa batem albusurile cu zahar, apoi adaugam galbenusurile pe rand. Adaugam faina amestecata cu un varf de cutit de praf de copt si stafidele inmuiate in esenta de vanilie. Punem peste mere si le lasam la copt cca 20 min. Dupa ce s-au copt luam tava si o rasturnam pe o farfurie. o lasam sa se raceasca si o imbracam in frisca, e un deliciu. Sper sa va placa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clătite pufoase reţetă cu miere si nuci

Clătite pufoase reţetă cu miere si nuci

Pentru inceput, amestecam ingredientele uscate (faina, zahar, sare, praf de copt, jumatate lingurita

1 vot    0 comentarii
50h
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 Kg mere
  • 4 oua
  • 300gr. zahat
  • 5linguri faina
  • 200gr nuca
  • 100gr unt
  • 50gr stafide
  • esenta vanilie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Crema de ciocolata