autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iulie 2010

Ingrediente
1 plic mix pentru 9 torturi, 2 lingurite zahar vanilat bourbon, 1 ou, 100 gr unt rece, taiat cubulete, 260 gr marmelada de portocale, 230 gr jeleu de citrice, 100 gr ciocolata alba, taiata cubulete

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 190°C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt dorita.
Intr-un vas se amesteca mixul pentru 9 torturi cu zaharul vanilat bourbon si oul.Se adauga apoi untul si se amesteca pana la omogenizare.Se rastoarna aluatul obtinut pe planseta pudrata cu faina si se intinde ¾ din acesta intr-o foaie de aprox. 5 mm grosime.Se aseaza foia in forma pregatita, formandu-se o bordura de 2 cm inaltime.Restul de aluat se intinde si se taie fasii.
Pentru umplutura, se amesteca marmelada cu jeleul.Se presara aluatul din tava cu ciocolata apoi se toarna deasupra marmelada cu jeleu.Se acopera totul cu fasii de aluat.Se da tarta la copt 30-40 minute pana cand aluatul s-a rumenit si s-a umflat usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu marmelada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tarta cu marmelada

Tarta cu marmelada

Intr-o caserola se pune faina,in mijloc se aseaza untul nu foarte moale,se amesteca bine pana devine

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tort Medovnik

Tort Medovnik

Pentru blat: batem ouale cu zaharul la bain marie. Separat incalzim mierea cu untul pana incep sa

54 voturi    16 comentarii
3h 30 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Luiza Birsan , 08 februarie 2014

    Forma este cu fundul detasabil?Daca nu,cum se scoate din forma?Multumesc

  • Fara foto

    Aurelia Mircescu , 13 decembrie 2013

    Arata foarte bine si este rapida!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

    Un desert usor si delicios...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

      O bunatate !

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

      Arata tare bine!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

      Arta bine tarta ta, sigur o sa o fac si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 plic mix pentru 9 torturi
  • 2 lingurite zahar vanilat bourbon
  • 1 ou
  • 100 gr unt rece
  • taiat cubulete
  • 260 gr marmelada de portocale
  • 230 gr jeleu de citrice
  • 100 gr ciocolata alba
  • taiata cubulete

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un desert usor si delicios...

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort "Printesa Deea"