Se incinge cuptorul la 190°C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt dorita.
Intr-un vas se amesteca mixul pentru 9 torturi cu zaharul vanilat bourbon si oul.Se adauga apoi untul si se amesteca pana la omogenizare.Se rastoarna aluatul obtinut pe planseta pudrata cu faina si se intinde ¾ din acesta intr-o foaie de aprox. 5 mm grosime.Se aseaza foia in forma pregatita, formandu-se o bordura de 2 cm inaltime.Restul de aluat se intinde si se taie fasii.
Pentru umplutura, se amesteca marmelada cu jeleul.Se presara aluatul din tava cu ciocolata apoi se toarna deasupra marmelada cu jeleu.Se acopera totul cu fasii de aluat.Se da tarta la copt 30-40 minute pana cand aluatul s-a rumenit si s-a umflat usor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii