Autor:
Iulia (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 noiembrie 2012
Ingrediente
aluat foietaj, 4-5 mere, zahăr, scorţişoară, zahăr vanilinat
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Merele rase se călesc la foc mediu, adaug zahărul iar spre sfârşit pun scorţişoara. Se unge tava cu puţin unt sau ulei, eu nu am uns-o. Pun aluatul decongelat în tavă, tai marginile prea lungi şi adaug merele. Din aluatul rămas decupez fâşii pe care le pun deasupra în formă de grilaj. Se coace până devine aurie. La sfârşit se poate pudra cu zahăr vanilinat. Puteţi încerca şi cu pere sau bostan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu mere" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Mod de preparare pentru crumble:
Untul trebuie sa fie rece din frigider. Se pune faina, zaharul,
Se pune prima data cuptorul la incalzit la 210 g. Batem cu telul toate ingredientele fara gem si
15 voturi
5 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate