Oul se freaca cu zaharul pana devine spuma.
Se adauga smantana, uleiul, esentele, praful de copt, sare si faina pana devine o coca buna de intins.
Se lasa la frigider o jumatate de ora pentru a fi mai usor de intins.
Intre timp, se curata de coaja merele si se taie felii. Intr-o cratita se pune zaharul la caramelizat. Cand a devenit auriu, se rastoarna si merele amestecandu-le usor.
Intr-o tava de tarta se aseaza un strat de mere cu tot cu caramelul care ramane in cratita. Peste ele se aseaza foaia.
Se da la cuptor 20-30 minute la foc mediu. Cand e gata se rastoarna pe un platou.Se poate orna cu frisca, eu am ornat-o cu visine din compot. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii