Oul se freaca cu zaharul pana devine spuma.
Se adauga smantana, uleiul, esentele, praful de copt, sare si faina pana devine o coca buna de intins.
Se lasa la frigider o jumatate de ora pentru a fi mai usor de intins.
Intre timp, se curata de coaja merele si se taie felii. Intr-o cratita se pune zaharul la caramelizat. Cand a devenit auriu, se rastoarna si merele amestecandu-le usor.
Intr-o tava de tarta se aseaza un strat de mere cu tot cu caramelul care ramane in cratita. Peste ele se aseaza foaia.
Se da la cuptor 20-30 minute la foc mediu. Cand e gata se rastoarna pe un platou.Se poate orna cu frisca, eu am ornat-o cu visine din compot. Pofta buna!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii