Separat taiem 2 mere cubulete ,iar celelate mere le taiem felii(nu inainte de-a le spala si curata de coaja);Merele taiate se pun intr-un bol,se stoarce zeama de lamaie si lichiorul,se amesteca si le dam deoparte;
Ouale intregi le mixam cu zaharul,adaugam iaurtul,uleiul,coaja de lamaie rasa;La sfarsit adaugam faina in ploaie amestecata cu praful de copt,omogenizam,adaugam doar cubuletele de mere si turnam compozitia in tava unsa si tapetata;
Feliile de mere le asezam deasupra blayului turnam deasupra sosul ramas in bol si introducem tava in cuptorul incins in prealabil 180°C timp de 40 m inute!
Scoatem tarta din cuptor o lasam putin la racit si pudram cu zahar pudra!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii