TARTA CU MURE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 4 galbense
  • 1 pachet unt
  • 4 linguri smantana
  • 250 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • faina cat cuprinde (coca sa fie foarte moale)
  • 1 kg mure
  • Bezeaua:
  • 4 albuse
  • 200 g zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 varf de cutit sare

Mod de preparare

Bat cu mixerul zaharul cu untul, adaug galbenusele si restul ingredientelor. Obtin o coca moale, pe care o intind in tava dreptunghiulara cu pereti inalti. Tava o ung cu margarina, tapetez cu faina. Dau la cuptor (incins)pentru 10 minute, dupa care intind fructele si bezeaua.Dau la cuptor, pana se rumeneste bezeaua.Tai prajitura cand e rece.

Bezeaua am obtinut-o prin baterea albuselor, la care am adaugat sarea, zeama de lamaie, zaharul vanilat si zaharul turnat in ploaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor