Bat cu mixerul zaharul cu untul, adaug galbenusele si restul ingredientelor. Obtin o coca moale, pe care o intind in tava dreptunghiulara cu pereti inalti. Tava o ung cu margarina, tapetez cu faina. Dau la cuptor (incins)pentru 10 minute, dupa care intind fructele si bezeaua.Dau la cuptor, pana se rumeneste bezeaua.Tai prajitura cand e rece.
Bezeaua am obtinut-o prin baterea albuselor, la care am adaugat sarea, zeama de lamaie, zaharul vanilat si zaharul turnat in ploaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii