Bat cu mixerul zaharul cu untul, adaug galbenusele si restul ingredientelor. Obtin o coca moale, pe care o intind in tava dreptunghiulara cu pereti inalti. Tava o ung cu margarina, tapetez cu faina. Dau la cuptor (incins)pentru 10 minute, dupa care intind fructele si bezeaua.Dau la cuptor, pana se rumeneste bezeaua.Tai prajitura cand e rece.
Bezeaua am obtinut-o prin baterea albuselor, la care am adaugat sarea, zeama de lamaie, zaharul vanilat si zaharul turnat in ploaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii