Ingrediente
Ingrediente pentru tava diametru 20cm, Blat:, 100 gr biscuiti, 60 gr unt, 1 lingura zahar, Umplutura:, 1 lamaie bio, 1 ou, 75 gr zahar, 150 gr frisca lichida (sau smantana), 125 gr fulgi de cocos
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
0 voturi
Mod de preparare
Se faramiteaza biscuitii, se amesteca cu zaharul si untul topit. Se tapeteaza forma cu hartie de copt, se adauga blatul si se preseaza in forma, formandu-se o margine mica de jur-imprejur.
Se incalzeste cuptorul la 150 grade Celsius.
Se spala lamaia, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Se amesteca oul cu zaharul pana se obtine o spuma, se adauga sucul, zeama de lamaie si frisca. Se omogenizeaza si la sfarsit se amesteca in compozitie fulgii de nuca de cocos.
Se toarna peste blatul de biscuiti si se coace cca 40 minute la 140 grade Celsius.
Reteta Anne-Katrin Weber