Se acopera doar fundul formei cu hartie de copt si se presara cu o lingura de zahar. Se ung cu unt peretii formei si se incalzeste cuptorul la 175 grade Celsius.
Se amesteca spuma ouale cu zaharul si coaja de lamaie. Se adauga uleiul, vinul si sucul de lamaie si se amesteca usor. Se adauga faina, praful de copt si malaiul si se omogenizeaza.
Se curata para si se taie felii care se aseaza pe fundul formei presarate cu zahar. Deasupra se toarna compozitia si se coace cca 40 minute pe raftul de jos al cuptorului, la 160 grade Celsius.
Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca putin, apoi se rastoarna pe un platou.
Optional se poate unge cu gelatina.
Reteta Anne-Katrin Weber

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii