autor:

Cely Snijec

» » Dulciuri diverse

TARTA CU PIERSICI SI PRUNE

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2009

Ingrediente
2 piersici mari, 200 g prune fara samburi, 4 oua, 1+1/2 cana zahar, 1/2cana ulei, 1/2 cana iaurt sau lapte, 2 linguri smantana, 3 cani faina, 1 praf de copt, coaja unei lamai, zahar vanilat, 2-3 inguri apa, zahar pudra (daca doresti)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Bati galbenusele cu zaharul,adaugi laptele, uleiul, smantana,faina,aromele,praful de copt,apa, faina, la urma albusele batute spuma cu 2-3 picaturi de zeama de lamaie. Intinzi compozitia intr-o tava dreptunghiulara de marime mijlocie, unsa cu unt, tapetata cu faina. Asezi fructele alternativ.Dai la cuptor pana e rumena. Pudrezi.Tai cand se raceste.
Daca ti-a placut reteta noastra "TARTA CU PIERSICI SI PRUNE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Palmieri

Palmieri

Se amesteca zaharul brun cu zaharul vanilat si scortisoara. Aluatul se taie in 2 parti. Se presara

4 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Cake pops cu mascarpone

Cake pops cu mascarpone

Se sfarama biscuitii si se amesteca cu mascarpone, iar din pasta rezultata se formeaza bilute de

1 vot    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Da, scuze, in loc de pruna am crezut ca sunt visine. Se vad si piersicile, dar am dublura la ochi si vad mai bine. Da, da, vad, am reusit sa deschid toate pozele, se vede clar ca ai folosit piersici si prune.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Da, scuze, in loc de pruna am crezut ca sunt visine. Se vad si piersicile, dar am acum dublura la ochi si vad mai bine.

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    arata asaaaaaaaaaaaaa de bine

    • Fara foto

      Cely , 10 septembrie 2009

      Apetisantaaaaaaaa!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      ...asa arata...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Am notat-o imi place cum arata. Eu fac cu visine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 2 piersici mari
  • 200 g prune fara samburi
  • 4 oua
  • 1+1/2 cana zahar
  • 1/2cana ulei
  • 1/2 cana iaurt sau lapte
  • 2 linguri smantana
  • 3 cani faina
  • 1 praf de copt
  • coaja unei lamai
  • zahar vanilat
  • 2-3 inguri apa
  • zahar pudra (daca doresti)

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Da, scuze, in loc de pruna am crezut ca sunt visine. Se vad si piersicile, dar am dublura la ochi si vad mai bine. Da, da, vad, am reusit sa deschid toate pozele, se vede clar ca ai folosit piersici si prune.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Clatite inimioare