Amesteci galbenusurile cu zaharul pana se dizolva, adaugi smantana si uleiul, faina, praful de copt si aromele. La urma adaugi albusurile batute spuma. Asezi compozitia in tava unsa cu unt, tapetata cu faina.
Prunele taiate in doua, le asezi peste compozitia din tava. Dai tava la cuptorul in prealabil incins pentru 15 minute la foc puternic, apoi reduci (in functie de cuptor). Pudrezi cu zahar pudra vanilat cat e calda, tai dupa ce se raceste.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii