Intr-un bol se amesteca fulgii de ovaz cu 100g faina,100g zahar brun,untul taiat cubulete,se framanta bine totul,pana devine nisipos si se lasa deoparte;forma de tarta se capitoneaza cu foitaj,se inteapa cu o furculita,se pun deasupra prunele spalate,cu samburii scosi,taiate marunt si amestecate cu2linguri zahar brun si scortisoara,deasupra se pune amestecul de fulgi de ovaz,se niveleaza suprafata si se lasa la cuptor pana se rumeneste.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii