Spalam bine ceapa si ardeii, ceapa o taiem rondele iar ardeii ii tocam marunt.
Pieptul de pui dezosat si spalat il taiem cubulete mici.
Punem legumele impreuna cu bucatile de pui intr-o tigaie cu uleiul de masline incins.
Lasam la calit maxim 5 minute dupa care adaugam mazarea. Nu-i bai daca mazarea nu e dezghetata se va dezgheta rapid in tigaie.
Lasam pe foc inca aprox 5 minute adaugand sarea si chili si amestecand din cand in cand. La final adaugam curry, amestecam si oprim focul.
Lasam sa se raceasca.
Intre timp noi ne ocupam de foietaj care trebuie sa fie complet decongelat.
Pe masa de lucru tapetata cu faina intindem aluatul sub forma rotunda putin mai mare decat tava in care urmeaza a fi pusa.
Rulam aluatul intins pe sucitor si il asezam cu grija in tava tapetata cu putina faina.
Ouale batute le adaugam peste compozitia de pui cu legume, amestecam, apoi turnam peste aluat si nivelam.
Marginea aluatului o tragem peste compozitie.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 190-200 grade timp de aprox 25-30 minute.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii