Se bat ouăle cu îndulcitorul, se adaugă brânza, pureul de caise, esenţa, scorţişoara şi curcuma. Foaia de tartă se întinde cu sucitorul pe o planşetă presărată cu făină, se aşează în forma de tartă si se înţeapă din loc în loc cu un scobitor pentru a scoate aerul. Se aşează peste aluat compoziţia pentru tartă, se ornează cu felii de banană sau caise şi se dă la cuptorul încălzit în prealabil la foc potrivit. După 15 minute se unge toată suprafaţa tartei cu un ou batut şi se dă din nou la cuptor. Când este gata (se face proba cu scobitoarea), se presară cu scorţişoară.
Cuisine d'Eugénia http://eugeniadeladcuisine.blogspot.com
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii