autor:

Sidy

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive

Tarta cu smantana si cu oua

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2011

Ingrediente
400 g aluat foietaj, 6 oua, 300 g smantana, 300 g bacon, 150 g carnat afumat, 150 g cas oaie, 1 legatura patrunjel verde, sare, boia, piper, ulei

Dificultate: Medie Timp: 45 min

12 voturi

Mod de preparare

O tava rotunda cu diametrul de 30-35 cm o ungem cu unt si o acoperim cu hartie de copt peste care asezam aluatul foietaj.
Baconul il taiem feliute subtiri apoi batem bine 2 oua.Smantana o amestecam cu baconul, ouale batute si patrunjelul tocat marunt.
Aceasta compozitie o punem in tava peste foietaj si o intindem uniform cu ajutorul unei linguri.
Radem apoi casul deasupra tartei si presaram putin patrunjel verde.
Carnatul taiat rondele il asezam deasupra compozitiei si spargem si cele 4 oua ramase.
Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 160 grade C pentru aproximativ 30 minute pina se fac ochiurile de deasupra.
Scoatem tarta din cuptor, o feliem si se poate servi cu diferite sosuri sau asa cum este.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu smantana si cu oua" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
BULZ

BULZ

Punem apa la fiert (in functie de ce cantitatea de mamaliga dorita)impreuna cu sarea si cand da in

23 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua
Oute incondeiate

Oute incondeiate

Eu am spalat bine ouale cu detergent si apa, le-am sters cu un prosopel curat si le-am lasat cateva

3 voturi    6 comentarii
59 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Gabriela_Kerekes

    Gabriela_Kerekes (Chef de cuisine):

    buna si gustoasa!

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine):

    E deliciosa, am preparat-o si eu. Reteta o am dintr-un numar al revistei"Click pofta buna" si apoi am vazut-o si aici. Oricum merita sa o incercati, se face repede si usor.

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    MARIa , 28 noiembrie 2013

    cand am vazut prima data imaginile mi-au atras atentia,deabia ast sa fac aceasta reteta!!

  • Fara foto

    Milieana Simon , 20 iulie 2013

    GUSTOASĂ!

  • Fara foto

    Marta Gabriela Abdelhafiz , 07 iunie 2013

    Unde o fi fost reteta asta pina acum Multumesc Sidy pentru bunatate

    • monik

      monik (Chef de cuisine) , 28 martie 2011

      mmm ce bine arata miai facut pofta

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2011

      Cred ca e o tarta foarte apetisanta. Arata minunat! E o idee grozava.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

      Arata ft bine tarta ta!Felicitari!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

      Ce bunatate ai pregatit tu aici...foarte bine arata si cu siguranta gustoasa.*****

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

      Apetisant!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2011

      Wawwwwwwwwwwww ce fina si aromata!***** Ce vrei, bucatarie noua....Ha ha ha...

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2011

      arata apetisant,am s-o incerc si eu!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2011

      Deja imi lasã gura apã, delicioasã!!!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2011

      tare gustoasa! Bravo!

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2011

      Foitajul este o treabă foarte bună, să-l faci acasă e destul de dificil, de aceea e bine că îl gasim în magazin. Foarte bună reţeta asta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

12 voturi

Ingrediente

  • 400 g aluat foietaj
  • 6 oua
  • 300 g smantana
  • 300 g bacon
  • 150 g carnat afumat
  • 150 g cas oaie
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • boia
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

MARIa

cand am vazut prima data imaginile mi-au atras atentia,deabia ast sa fac aceasta reteta!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Omleta cu bacon si rosii