Amesteci faina cu margarina, oul, apa calda si un praf de sare pana obtii un aluat elastic. Il intinzi intr-o forma de tarta, il intepi cu furculita si-l dai la cuptor 10 minute. Amesteci faina in lapte, adaugi smintina, ouale, sunca si 100g cascaval. Dupa ce s-a copt putin aluatul asezi umplutura, pui restul de cascaval si dai 30min la cuptor la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii