foietajul se scoate din frigider si se la sa la temperatura camerei.
cuptorul se preincalzeste la 220 grade.
ardeiul si rosiile se taie marunt si se calesc cateva minute.
maslinele se taie rondele.
ouale, faina, laptele se omogenizeaza bine si se adauga condimentele, sarea si piperul.
se pune in tava de tarta unsa cu putin unt foaia de foietaj si se inteapa cu furculita. peste foietaj se adauga ardeiul si rosiile calite, apoi compozitia de ou, tonul scurs in prealabil si rupt bucatele si maslinele .
se coace la cuptor. e gata cand trece testul scobitorii.
e delicioasa , se serveste si calda si rece, cu salata de morcov ras cu ulei si otet balsamic.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii