autor:

lidia

» » Dulciuri diverse

Tarta cu urda sau branza de vaci

Autor: lidia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lidia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Ingrediente
2 oua,5 lg zahar,3 lg ulei,un iaurt sau smantana[200 grame],vanilie,putina sare, cat cuprinde sa fie un aluat care curge,praf de copt., umplutura:500 gr urda sau branza de vaci ,3,4 lg zahar,un ou,100 gr stafide inmuiate in putina apa cu rom.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

se bat ouale cu zaharul cu telul ,se adauga iaurtul ,uleiul,vanilia,sare,faina cu praful de copt atat cat sa fie un aluat mai moale.se pregateste o tava de tarta tapetata,se toarna putin mai mult de jumatate in tava,se pune umplutura si apoi restul de aluat si se niveleaza.se da la copt circa 30 minute.pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu urda sau branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Lamingtons - prajitura tavalita

Lamingtons - prajitura tavalita

1. Preincalzim cuptorul la 190 grade celsius. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Mixam galbenusurile

11 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Mini tarte cu fruce

Mini tarte cu fruce

Se pune faina intr-un castron, si se adauga peste ea sarea, zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile

4 voturi    11 comentarii
1h 55 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Foarte racoritoare!

  • Fara foto

    lidia , 11 iunie 2010

    aceasta tarta se poate face si cu alte umpluturi dupa preferinte.sper sa va placa.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

    Foarte aromata! Eu am decorat-o cu felii de kiwi si frunze de menta verde.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 oua,5 lg zahar,3 lg ulei,un iaurt sau smantana[200 grame],vanilie,putina sare, cat cuprinde sa fie un aluat care curge,praf de copt.
  • umplutura:500 gr urda sau branza de vaci ,3,4 lg zahar,un ou,100 gr stafide inmuiate in putina apa cu rom.

Raporteaza reteta

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte racoritoare!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Coaja de copac