Tarta cu urda sau branza de vaci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua,5 lg zahar,3 lg ulei,un iaurt sau smantana[200 grame],vanilie,putina sare,faina cat cuprinde sa fie un aluat care curge,praf de copt.
  • umplutura:500 gr urda sau branza de vaci ,3,4 lg zahar,un ou,100 gr stafide inmuiate in putina apa cu rom.

Mod de preparare

se bat ouale cu zaharul cu telul ,se adauga iaurtul ,uleiul,vanilia,sare,faina cu praful de copt atat cat sa fie un aluat mai moale.se pregateste o tava de tarta tapetata,se toarna putin mai mult de jumatate in tava,se pune umplutura si apoi restul de aluat si se niveleaza.se da la copt circa 30 minute.pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise