Autor:
Maria (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 04 septembrie 2009
Ingrediente
-6 ouă, -un pahar de faină, -un pahar de zahăr, -esenţe, -un praf de sare, -4 linguri de ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si uleiul turnat in fir subtire ca la maioneza. Separat, se bat albusurile (atentie! trebuie alese foarte bine la inceput! sa nu scapam nici un fir de galbenus in albusuri!!!). Cind albusurile sint deja tari, se pune tot zaharul odata si putina esenta, iar apoi se bat bezea.
Se amesteca gălbenuşurile cu albuşurile, după care se adaugă făina.
Puneti aluatul, care trebuie să semene cu o smântână mai groasă în tava pregătită, după care se presara visinele date prin faina.
Bagati tava in cuptor si asteptati pana se coace(cam 20 min). Cand este gata, se scoate si se presara zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine" nu uita sa-i faci un
review
Aluatul:
Intr-un bol punem margarina taiata cuburi, zaharul, praful de copt, zaharul cu pastai de
2 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Pregatim o coca din ingredientele de mai sus: intr-un bol amestecam margarina cu sarea, zaharul si
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
cristina i. (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009
Foarte gustoasa reteta ta Maria, asa fac si eu prajitura cu visine. Bravo!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009
Un deliciu...
constanta proca (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009
O prajitura ieftina ,rapida si buna.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009
Daca faceai si o poza cu prajitura coapta si taiata pe farfurie era si mai bine,felicitari.