autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

TARTA DE SPARANGHEL CU MASLINE VERZI

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
Forma de tarta de 25 cm diametru, 3 oua, 280 mi smântâna proaspata, 1/2 lingurita sare, 1 vârf de cutit nucsoara, piper proaspat macinat, 298 gr sparanghel verde, proaspat, 90 gr masline verzi, 1 ceapa, tocata marunt, 1 lingura unt, 45 gr brânza Cheddar, rasa, 1 lingura parmezan ras, 30 gr unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Se preîncalzeste cuptorul la 200gC. Se bat ouale cu smântâna si se adauga sarea, nucsoara si piperul. Se ia din acest amestec o portie mica si se amesteca cu faina pentru a se obtine o pasta subtire care apoi se pune înapoi in amestec.
2. Bucatile de sparanghel si maslinele se aranjeaza in forma de tarta. Se caieste ceapa în unt pâna se înmoaie, apoi se toarna peste sparanghel si masline. Deasupra se toarna amestecul de oua si smântâna. Se presara brânza Cheddar rasa, parmezan ras, se stropeste cu unt topit (30 gr) si se coace 25 de minute. 3. Se coboara temperatura la 180 grade si se mai coace 15 minute pâna când suprafata checului devine maro-aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "TARTA DE SPARANGHEL CU MASLINE VERZI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine

Paine "Floarea soarelui"

Din toate ingredientele preparam un aluat, pe care il lasam circa 45 de minute. Impartim aluatul

2 voturi    7 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Cuib de viespi

Cuib de viespi

Aluat: -punem faina intr-un vas -drojdia + putin din zahrul retetei + putin din laptele caldut

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Forma de tarta de 25 cm diametru
  • 3 oua
  • 280 mi smântâna proaspata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 vârf de cutit nucsoara
  • piper proaspat macinat
  • 298 gr sparanghel verde
  • proaspat
  • 90 gr masline verzi
  • 1 ceapa
  • tocata marunt
  • 1 lingura unt
  • 45 gr brânza Cheddar
  • rasa
  • 1 lingura parmezan ras
  • 30 gr unt

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cuib de viespi