1. Se preîncalzeste cuptorul la 200gC. Se bat ouale cu smântâna si se adauga sarea, nucsoara si piperul. Se ia din acest amestec o portie mica si se amesteca cu faina pentru a se obtine o pasta subtire care apoi se pune înapoi in amestec.
2. Bucatile de sparanghel si maslinele se aranjeaza in forma de tarta. Se caieste ceapa în unt pâna se înmoaie, apoi se toarna peste sparanghel si masline. Deasupra se toarna amestecul de oua si smântâna. Se presara brânza Cheddar rasa, parmezan ras, se stropeste cu unt topit (30 gr) si se coace 25 de minute. 3. Se coboara temperatura la 180 grade si se mai coace 15 minute pâna când suprafata checului devine maro-aurie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii