Se aseaza foaia de aluat de placinta in tava,deasupra ei se pune hartie de copt,si peste hartia de copt se pune fasole ( sau ce va este la indemana) pentru a tine drept greutate( astfel foaia va creste uniform).
Se tine la cuptor 20 de minute.
Se scoate tava din cuptor.
Se amesteca visinele cu zaharul si 1-2 linguri de gris si se toarna peste aluat, se baga la cuptor pentru 15 min.
Se prepara budinca,si se pune peste tarta rece.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii