Se aseaza foaia de aluat de placinta in tava,deasupra ei se pune hartie de copt,si peste hartia de copt se pune fasole ( sau ce va este la indemana) pentru a tine drept greutate( astfel foaia va creste uniform).
Se tine la cuptor 20 de minute.
Se scoate tava din cuptor.
Se amesteca visinele cu zaharul si 1-2 linguri de gris si se toarna peste aluat, se baga la cuptor pentru 15 min.
Se prepara budinca,si se pune peste tarta rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii