Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, apoi se adauga untul la temperatura camerei, taiat in cubulete mici si se continua mixarea pana ce crema devine spumoasa. Se presara faina in ploaie amestecata cu praful de copt. Se toarna aluatul intr-o tava de tarta unsa cu ulei si tapetata cu faina. Deasupra se aseaza felii de mere si de pere, iar in centru 3 mere taiate si curatate de samburi si coaja, crestate, in care se pune un praf de zahar amestecat cu scortisoara. Se presara un pic de zahar peste toate fructele si se da tava la cuptor, la 180 °C. Se face proba scobitoarei. Cand se scoate din cuptor se ung merele din centru cu peltea de mere topita sau cu miere amestecata cu un pic de scortisoara.
Cuisine d'Eugénia http://eugeniadeladcuisine.blogspot.com
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii