Blatul;batem albusurile cu zaharul apoi punem galbenusurile rand pe rand apoi faina si mirosurile
Umplutura;calim merele cu zaharul,scortisoara si grisul inainte cu 1ora de a face prajitura.
Ungem tava cu ulei o tapetam cu faina punem jumatate din compozitia de blat si o dam la cuptor 10 minute,cuptorul fiind incalzit inainte.Scoatem tava punem umplutura de mere si ceallta jumatate compozitie de blat ,si mai dam la cuptor 15 -20 min

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii