Reteta postata pe: 15 februarie 2011
Ingrediente
-aluat foietaj, , -mortadella, -branza gouda, , -pasta de rosii, -oregano uscat, -1 galbenus de ou, -150 ml smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se decongeleaza aluatul de foietaj la temperatura camerei; nu va spun cum l-am decongelat eu in graba, ca nu e indicat sa faceti asta acasa. Il asezam intr-o tava de tarta si taiem ce este in exces. Punem deasupra un strat de pasta de rosii si presaram oregano. Si apoi alternam 2 straturi de gouda cu un strat de mortadella.
La final turnam smantana amestecata cu galbenusul de ou si oregano uscat. Coacem in cuptorul incins pana capata o crusta aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rapida cu mortadella si branza gouda" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta
37 voturi
17 comentarii
2h 30 min
Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie)
Se lucreaza doar cu furculita,
114 voturi
35 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 17 februarie 2011
Usor, rapid si gustos.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 februarie 2011
Rapid, simplu si bun ! *****