autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Tarta rapida cu mortadella si branza gouda

Autor: Slowfoodcuisine (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Slowfoodcuisine (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2011

Ingrediente
-aluat foietaj, , -mortadella, -branza gouda, , -pasta de rosii, -oregano uscat, -1 galbenus de ou, -150 ml smantana

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se decongeleaza aluatul de foietaj la temperatura camerei; nu va spun cum l-am decongelat eu in graba, ca nu e indicat sa faceti asta acasa. Il asezam intr-o tava de tarta si taiem ce este in exces. Punem deasupra un strat de pasta de rosii si presaram oregano. Si apoi alternam 2 straturi de gouda cu un strat de mortadella.
La final turnam smantana amestecata cu galbenusul de ou si oregano uscat. Coacem in cuptorul incins pana capata o crusta aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rapida cu mortadella si branza gouda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Minitarte cu prune

Minitarte cu prune

Tapetam formele mici de tarta cu aluat de foitaj,in interior punem cubulete de prune amestecate cu

0 voturi    1 comentariu
45 min
Aluaturi si Foietaje
Paine cu lapte

Paine cu lapte

Maia: intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul,mierea,jumatate din lapte pe care il incalzim

5 voturi    0 comentarii
120h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

    O reteta rapida este de mare ajutor!

  • Fara foto

    Slowfoodcuisine (Chef de cuisine) , 28 februarie 2011

    Va multumesc. Chiar este foarte rapida si extrem de solicitata la mine in casa.

  • danutza

    danutza (Chef de cuisine) , 28 februarie 2011

    Ador preparatele cu brânzeturi.Şi dacă mai sunt şi atât de uşor de făcut...ce să mai zic.Slow bat fast.Felicitări!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 17 februarie 2011

      Usor, rapid si gustos.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 februarie 2011

      Rapid, simplu si bun ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • -aluat foietaj
  • -mortadella
  • -branza gouda
  • -pasta de rosii
  • -oregano uscat
  • -1 galbenus de ou
  • -150 ml smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Slowfoodcuisine
Pui in crusta de malai

Pui in crusta de malai

Se scoate pielea de pe pulpele de pui (optional), se bat ouale, se amesteca malaiul cu sare, piper

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu mere si trei mirodenii

Prajitura cu mere si trei mirodenii

Se amesteca untul cu zahar, pana ce acesta din urma se topeste. Se incorporeaza ouale, unul cate

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Guacamole si cartofi copti

Guacamole si cartofi copti

Guacamole se prepara simplu de tot: se taie avocado in doua si se scoate pulpa cu o lingurita. In

13 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive

mira (Chef de cuisine)

O reteta rapida este de mare ajutor!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Trandafiri cu zmeura