autor:

alina

» » Aluaturi si Foietaje

Tarta sarata cu foietaj

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 septembrie 2009

Ingrediente
Pentru 6 pers:, 1 pachet foietaj, , sunca presata 100g, , ciuperci 250g, , cascaval afumat 100g, , branza topita 100g, , usturoi 1 catel, , ulei de masline 3 linguri,, parmezan  3 linguri, , oua 2, , unt 30g, , sare, pirer.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

16 voturi

Mod de preparare

Taiem ciupercile in felii si le sotam intr-o tigaie cu ulei si catelul de usturoi. Sotam pana cand au lasat toata apa. Ungem o tava, intindem aluatul si asezam feliile de cascaval, feliile de sunca presata, ciupercile si deasupra branza topita. Amestecam ouale batute cu parmezanul, sare si piper, dupa care il rasturnam in tava peste amestecul nostru. Inchidem cu pasta care ramane in afara si bagam la cuptor ptr 40 de minute la 180°C. Se poate servi cu o salata de rosii. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

114 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

  • 6 comentarii

  • Alina Cernea , 03 iunie 2014

    se inchide cu aluatul care ramane in afara (adica aluatul este mai mare decat tava)....

  • Daniela Maxim , 14 mai 2014

    Cu ce se inchide?ai putea fi mai explicita daca tot postezi ceva?

  • Dora Crisan , 14 mai 2014

    arata tare bine...

    • Ileana Matei , 14 mai 2014

      tot de mancare e vorba?

    • Marinela Sandu , 14 mai 2014

      tarta

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Inca o reteta salvata. Super!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

16 voturi

Ingrediente

  • Pentru 6 pers:
  • 1 pachet foietaj
  • sunca presata 100g
  • ciuperci 250g
  • cascaval afumat 100g
  • branza topita 100g
  • usturoi 1 catel
  • ulei de masline 3 linguri,
  • parmezan  3 linguri
  • oua 2
  • unt 30g
  • sare
  • pirer.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    2 comentarii
50 min
Paste si pizza
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Inca o reteta salvata. Super!

Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine dietetica fara faina Paine dietetica fara faina

Incalzim cuptorul la 180 de grade C, coacere  sus jos si nu turbo.Pregatim o tava de chec o tapetam cu hartie de copt. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cosulete cu cascaval by Laura Laurentiu