autor:

alina

» » Aluaturi si Foietaje

Tarta sarata cu foietaj

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 septembrie 2009

Ingrediente
Pentru 6 pers:, 1 pachet foietaj, , sunca presata 100g, , ciuperci 250g, , cascaval afumat 100g, , branza topita 100g, , usturoi 1 catel, , ulei de masline 3 linguri,, parmezan  3 linguri, , oua 2, , unt 30g, , sare, pirer.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

16 voturi

Mod de preparare

Taiem ciupercile in felii si le sotam intr-o tigaie cu ulei si catelul de usturoi. Sotam pana cand au lasat toata apa. Ungem o tava, intindem aluatul si asezam feliile de cascaval, feliile de sunca presata, ciupercile si deasupra branza topita. Amestecam ouale batute cu parmezanul, sare si piper, dupa care il rasturnam in tava peste amestecul nostru. Inchidem cu pasta care ramane in afara si bagam la cuptor ptr 40 de minute la 180°C. Se poate servi cu o salata de rosii. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Saleuri cu mac, susan si chimen

Saleuri cu mac, susan si chimen

Se lasa la dezghet foietajul la temperatura camerei. Apoi se ia foaia si se taie in dreptunghiuri.

4 voturi    4 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua.

9 voturi    16 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Alina Cernea , 03 iunie 2014

    se inchide cu aluatul care ramane in afara (adica aluatul este mai mare decat tava)....

  • Fara foto

    Daniela Maxim , 14 mai 2014

    Cu ce se inchide?ai putea fi mai explicita daca tot postezi ceva?

  • Fara foto

    Dora Crisan , 14 mai 2014

    arata tare bine...

    • Fara foto

      Ileana Matei , 14 mai 2014

      tot de mancare e vorba?

    • Fara foto

      Marinela Sandu , 14 mai 2014

      tarta

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Inca o reteta salvata. Super!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

16 voturi

Ingrediente

  • Pentru 6 pers:
  • 1 pachet foietaj
  • sunca presata 100g
  • ciuperci 250g
  • cascaval afumat 100g
  • branza topita 100g
  • usturoi 1 catel
  • ulei de masline 3 linguri,
  • parmezan  3 linguri
  • oua 2
  • unt 30g
  • sare
  • pirer.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Inca o reteta salvata. Super!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
MAMALIGA