autor:

alina

» » Aluaturi si Foietaje

Tarta sarata cu foietaj

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 septembrie 2009

Ingrediente
Pentru 6 pers:, 1 pachet foietaj, , sunca presata 100g, , ciuperci 250g, , cascaval afumat 100g, , branza topita 100g, , usturoi 1 catel, , ulei de masline 3 linguri,, parmezan  3 linguri, , oua 2, , unt 30g, , sare, pirer.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

16 voturi

Mod de preparare

Taiem ciupercile in felii si le sotam intr-o tigaie cu ulei si catelul de usturoi. Sotam pana cand au lasat toata apa. Ungem o tava, intindem aluatul si asezam feliile de cascaval, feliile de sunca presata, ciupercile si deasupra branza topita. Amestecam ouale batute cu parmezanul, sare si piper, dupa care il rasturnam in tava peste amestecul nostru. Inchidem cu pasta care ramane in afara si bagam la cuptor ptr 40 de minute la 180°C. Se poate servi cu o salata de rosii. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Chifle cu branza dulce si chimion

Chifle cu branza dulce si chimion

Se amesteca faina cu sarea. Se face un loc in mijloc se pune drojdia, zaharul untul topit si un pic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu bacon si cascaval

Foietaj cu bacon si cascaval

Foietajul l-am scos din congelator si l-am lasat la dezghetat la temperatura camerei, pe un prosopel.

4 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Alina Cernea , 03 iunie 2014

    se inchide cu aluatul care ramane in afara (adica aluatul este mai mare decat tava)....

  • Fara foto

    Daniela Maxim , 14 mai 2014

    Cu ce se inchide?ai putea fi mai explicita daca tot postezi ceva?

  • Fara foto

    Dora Crisan , 14 mai 2014

    arata tare bine...

    • Fara foto

      Ileana Matei , 14 mai 2014

      tot de mancare e vorba?

    • Fara foto

      Marinela Sandu , 14 mai 2014

      tarta

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Inca o reteta salvata. Super!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

16 voturi

Ingrediente

  • Pentru 6 pers:
  • 1 pachet foietaj
  • sunca presata 100g
  • ciuperci 250g
  • cascaval afumat 100g
  • branza topita 100g
  • usturoi 1 catel
  • ulei de masline 3 linguri,
  • parmezan  3 linguri
  • oua 2
  • unt 30g
  • sare
  • pirer.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Inca o reteta salvata. Super!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Blat pizza