Cuptorul se încinge la 200 grade C.
Cuptorul se încinge la 200 grade C.
Merele se curată de coaja și cotor, se taie in felii mai groase pudrandu-se cu scorțișoara.
Intr-o tava de tarta sau cratiță nu foarte înaltă, se topește zaharul in totalitate și se adauga untul amestecând pentru caramel.
Merele si stafidele se pun in tava peste caramel și deasupra lor se asază ușor aluatul.
Se tine la cuptor 15-20 min sau pana când e copt aluatul.
Când este gata, se lasă sa se răcească 5-10 minute și se răstoarnă pe un platou.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii