Cuptorul se încinge la 200 grade C.
Cuptorul se încinge la 200 grade C.
Merele se curată de coaja și cotor, se taie in felii mai groase pudrandu-se cu scorțișoara.
Intr-o tava de tarta sau cratiță nu foarte înaltă, se topește zaharul in totalitate și se adauga untul amestecând pentru caramel.
Merele si stafidele se pun in tava peste caramel și deasupra lor se asază ușor aluatul.
Se tine la cuptor 15-20 min sau pana când e copt aluatul.
Când este gata, se lasă sa se răcească 5-10 minute și se răstoarnă pe un platou.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii