Cuptorul se încinge la 200 grade C.
Cuptorul se încinge la 200 grade C.
Merele se curată de coaja și cotor, se taie in felii mai groase pudrandu-se cu scorțișoara.
Intr-o tava de tarta sau cratiță nu foarte înaltă, se topește zaharul in totalitate și se adauga untul amestecând pentru caramel.
Merele si stafidele se pun in tava peste caramel și deasupra lor se asază ușor aluatul.
Se tine la cuptor 15-20 min sau pana când e copt aluatul.
Când este gata, se lasă sa se răcească 5-10 minute și se răstoarnă pe un platou.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii