Prepara crema de vanilie amestecand cu mixerul praful si 350 ml de lapte.Bate praful de frisca in 100 ml de lapte.Freaca untul cu zaharul,adauga branza si amesteca totul cu budincade vanilie.Adauga frisca si cateva picaturi de zeama de lamaie si omogenizeaza amestecul.Lasa la frigider 20 minute.
Prepara o cafea tare cu 250 ml de apa si o lingura cu miere.Trece biscuitii prin ea fara sa-i lasi sa se inmoaie.Sfarama-i cu furculita.Aseaza pe un platou racit biscuitii,niveleaza bine cu o lingura si pune deasupra crema.Da la frigider o ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii