Prepara crema de vanilie amestecand cu mixerul praful si 350 ml de lapte.Bate praful de frisca in 100 ml de lapte.Freaca untul cu zaharul,adauga branza si amesteca totul cu budincade vanilie.Adauga frisca si cateva picaturi de zeama de lamaie si omogenizeaza amestecul.Lasa la frigider 20 minute.
Prepara o cafea tare cu 250 ml de apa si o lingura cu miere.Trece biscuitii prin ea fara sa-i lasi sa se inmoaie.Sfarama-i cu furculita.Aseaza pe un platou racit biscuitii,niveleaza bine cu o lingura si pune deasupra crema.Da la frigider o ora.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii