autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

tarte calde

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
paine alba, oua, ciuperci, faina, lapte, ulei, sunca presata, cascaval, lamaie, boia de ardei, otet, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

In laptele fiert se adauga faina, se fiebe la foc cca 15 min, adaugand sare, piper, ciuperci si suc de lamaie. Din oua se prepara ochiuri romanesti in apa clocotita cu sare si otet. Feliile de paine se umplu cu compozitia de ciuperci, deasupra se asaza cate un ou,cate o felie de sunca si una de cascaval.
Se asaza ntr-o tava unsa cu ulei si se baga la cuptor 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "tarte calde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bilute cu visine

Bilute cu visine

Punem visinile din visinata la scurs, si pregatim bilutele. Apa cu zaharul si cu untul se pun

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
baclava

baclava

se amesteca faina,oul vinul,lingurita de unt,se framinta adaugind apa pana va rezulta un aluat ca

5 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si aluat foietaj Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar poate ca frumusetea sta tocmai in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Prăjitură bicoloră cu vișine