Reteta postata pe: 03 iunie 2009
Ingrediente
4 felii de foi congelate (de 45 g fiecare), 2 mere, 400 g pulpa de dovleac, 75 g bacon, boia, 8 frunze de salvie, 3 oua, 50 ml smantana, sare, curry, 4 linguri seminte de dovleac
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
1. Se decongeleaza foile de aluat. Cuptorul se incinge la 2250 C. Fiecare foaie se intinde putin mai mare decat forma. Se tapeteaza cu aceste foi 8 forme mici de tarta; se inteapa cu furculita.
2. Merele si dovleacul se taie cuburi de 1 cm. Baconul se taie cubulete. Toate se amesteca intr-un castron cu boia si salvie si se asaza in forme. Se coc 20 min.
3. Se bat ouale cu smantana, sare, boia si curry; se asaza in forme. Se presara seminte de dovleac si se coc tartele inca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu dovleac" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se scoate aluatul de foietaj din congelator cu cca 2-3 ore înainte de preparare și se lasă
6 voturi
2 comentarii
30 min
Incepem cu aluatul, amestecand toate ingredientele pentru crusta, inafara de apa, cu varful degetelor
2 voturi
1 comentariu
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Merita incercata !