Tarte cu dovleac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de foi congelate (de 45 g fiecare)
  • 2 mere
  • 400 g pulpa de dovleac
  • 75 g bacon
  • boia
  • 8 frunze de salvie
  • 3 oua
  • 50 ml smantana
  • sare, curry
  • 4 linguri seminte de dovleac

Mod de preparare

1. Se decongeleaza foile de aluat. Cuptorul se incinge la 2250 C. Fiecare foaie se intinde putin mai mare decat forma. Se tapeteaza cu aceste foi 8 forme mici de tarta; se inteapa cu furculita.

2. Merele si dovleacul se taie cuburi de 1 cm. Baconul se taie cubulete. Toate se amesteca intr-un castron cu boia si salvie si se asaza in forme. Se coc 20 min.

3. Se bat ouale cu smantana, sare, boia si curry; se asaza in forme. Se presara seminte de dovleac si se coc tartele inca 15 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor