autor:

vera

» » , Dulciuri diverse, Torturi

Tarte cu gem de cirese

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Ingrediente
300g faina, 150g unt rece, 100g zahar, 3 galbenusuri de ou, 1 lingurita praf de copt, coaja de lamaie rasa, ! borcan gem de cirese

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

11 voturi

Mod de preparare

Amestecam zaharul cu untul rece la mana sau in robotul de bucatarioe,omogenizam,adsaugam unul cate unul galbenusurile,incorporam faina amestecata cu praful de copt si lamaia rasa,framantam, bine;
Punem coca in folie de plastic cam o jumatate de ora la frigider;
Intindem foaia,pastram putin coca pt faza finala,decorare,punem gemul amestecat cu o lingura de apa rece,intindem bine pe suprafata tartei si introducem timp de 18-20 minute in cuptorul cald 180°C;
Scoatem,pudram cu zahar si pofta buna,pt micul dejun !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu gem de cirese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Transh ciocolata-tort cu crema

Transh ciocolata-tort cu crema

Se tapeteaza o tava de 25*30 cu hirtie de pergament. Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se

13 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
Tort cu crema de afine

Tort cu crema de afine

Blat: 1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Separa albusurile de galbenusuri. 3.

0 voturi    0 comentarii
4h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • vera

    vera (Chef de cuisine):

    Am refacut reteta,de data aceasta am folosit forme mini,am realizat mini tarte,cu gem de cirese si caise(facute de mine),si cateva pt pofticiosi cu crema nutella; Si una mai mare cu gem de prune; Compozitia pt tarta este simpla si usor de pregatit!

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    nina , 19 februarie 2010

    sinteti super toate ..!!!mereu romincele gospodine.....bravo..felicitari si multumiri pentru retete si pentru Gustos.ro

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 februarie 2010

    Imi place tare mult...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

    Tare gustoasa este...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 08 februarie 2010

      Arata tare bine,o idee buna.

    • Fara foto

      Catalina , 05 februarie 2010

      arata grozav si pare foarte simplu de facut.merci de idee .o sa o incerc si eu neaparat.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Felicitari! Arata grozav de bine.Cred ca si gustul e dupa aspect

    • Fara foto

      Dany , 04 februarie 2010

      Foarte buna. Se face foarte usor si este si de efect pentru musafirii neasteptati!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Poti sa combini gemul si cu nuci macinate si cu 1 lingura cacao

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Arata splendid!

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Ooooooooo ce bine arata! Super. Incearca sa pui cite un miez de nuca peste dulceata si o sa vezi ce gust ii da.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Hmmm,ce bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

11 voturi

Ingrediente

  • 300g faina
  • 150g unt rece
  • 100g zahar
  • 3 galbenusuri de ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • coaja de lamaie rasa
  • ! borcan gem de cirese

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

47 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

nina

sinteti super toate ..!!!mereu romincele gospodine.....bravo..felicitari si multumiri pentru retete si pentru Gustos.ro

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort racoritor fara coacere Tort racoritor fara coacere

Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit la bain marie, esenta de vanilie si coaja de lamaie. Amestecul obtinut se pune

2 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort cu crema de clementine si cappucino Tort cu crema de clementine si cappucino

Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca. Galbenusurile le mixati cu zaharul pana se

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort de vanilie