Tartele - Se taie miezul de dovleac fasii foarte subtiri si se amesteca jumatate din ele cu celelalte ingrediente pentru aluat. Se captusesc 12 forme mici de tarta cu hartie pentru copt, se unge hartia cu grasime si se toarna in ele aluatul, umplandu-le cam de 3/4. Se aseaza peste aluat fasiile de dovleac ramase si se dau tartele 20-25 de minute la cuptorul incins la 200gr.. Crema - Se freaca untul spuma (cu mixerul), se incorporeaza gemul de portocale si se amesteca bine. Tartele coapte se scot calde din forme si se servesc imediat, unse cu crema de portocale.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii