autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Tarte de dovleac cu crema de portocale

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 12 bucati):, Pentru tarte - 200 g miez de dovleac, , 70 g malai, , 170 g faina, , 100 g zahar, sare, , 1 plic praf de copt, , 1/4 l lapte, , 75 ml ulei de floarea-soarelui, , grasime pentru uns formele., Pentru crema: 100 g unt moale, , 4 linguri gem de portocale.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Tartele - Se taie miezul de dovleac fasii foarte subtiri si se amesteca jumatate din ele cu celelalte ingrediente pentru aluat. Se captusesc 12 forme mici de tarta cu hartie pentru copt, se unge hartia cu grasime si se toarna in ele aluatul, umplandu-le cam de 3/4. Se aseaza peste aluat fasiile de dovleac ramase si se dau tartele 20-25 de minute la cuptorul incins la 200gr.. Crema - Se freaca untul spuma (cu mixerul), se incorporeaza gemul de portocale si se amesteca bine. Tartele coapte se scot calde din forme si se servesc imediat, unse cu crema de portocale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte de dovleac cu crema de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi aromate cu portocala

Gogosi aromate cu portocala

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt. In alt bol frecam untul care trebuie sa fie la temperatura

2 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Mincarea de capsuni a Getei

Mincarea de capsuni a Getei

Nu stiam ce nume sa ii dau pentru ca de altfel nu stiu daca are un nume.E o mincare traditionala

4 voturi    4 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 12 bucati):
  • Pentru tarte - 200 g miez de dovleac
  • 70 g malai
  • 170 g faina
  • 100 g zahar
  • sare
  • 1 plic praf de copt
  • 1/4 l lapte
  • 75 ml ulei de floarea-soarelui
  • grasime pentru uns formele.
  • Pentru crema: 100 g unt moale
  • 4 linguri gem de portocale.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker

Intai pun quaker pe o foaie de copt dupa ce l-am amestecat cu susan nuci si am adaugat 1/2 pahar de apa si putin ulei, presar peste

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Kukilada-fursecuri cu cacao Kukilada-fursecuri cu cacao

Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena. Incalzim cuptorul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Chec cu ghimbir