autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Tarte de dovleac cu crema de portocale

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 12 bucati):, Pentru tarte - 200 g miez de dovleac, , 70 g malai, , 170 g faina, , 100 g zahar, sare, , 1 plic praf de copt, , 1/4 l lapte, , 75 ml ulei de floarea-soarelui, , grasime pentru uns formele., Pentru crema: 100 g unt moale, , 4 linguri gem de portocale.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Tartele - Se taie miezul de dovleac fasii foarte subtiri si se amesteca jumatate din ele cu celelalte ingrediente pentru aluat. Se captusesc 12 forme mici de tarta cu hartie pentru copt, se unge hartia cu grasime si se toarna in ele aluatul, umplandu-le cam de 3/4. Se aseaza peste aluat fasiile de dovleac ramase si se dau tartele 20-25 de minute la cuptorul incins la 200gr.. Crema - Se freaca untul spuma (cu mixerul), se incorporeaza gemul de portocale si se amesteca bine. Tartele coapte se scot calde din forme si se servesc imediat, unse cu crema de portocale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte de dovleac cu crema de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura rasturnata cu prune

Prajitura rasturnata cu prune

Am separat ouale, albusul l-am batut cu zaharul pana a iesit spuma, apoi am adaugat galbenusurile

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu ciocolata si banane

Tarta cu ciocolata si banane

1. Preparam blatul de tarta astfel: amestecam intr-un bol faina cu cacao, praful de copt, zaharul

21 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 12 bucati):
  • Pentru tarte - 200 g miez de dovleac
  • 70 g malai
  • 170 g faina
  • 100 g zahar
  • sare
  • 1 plic praf de copt
  • 1/4 l lapte
  • 75 ml ulei de floarea-soarelui
  • grasime pentru uns formele.
  • Pentru crema: 100 g unt moale
  • 4 linguri gem de portocale.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
briosa uriasa