Prepararea aluatului: intr-un castron se freaca bine branza, apoi o amesteci cu margarina, faina si sare. Se obtine un aluat din care se fac bulgarasi cat o nuca. Ungi apoi formele mici de tarte cu margarina, pui cate un bulgaras de aluat in fiecare forma si-l intinzi bine.
Prepararea umpluturii: se bat bine ouale, apoi adaugi parizerul taiat cubulete, cascavalul ras si ciupercile tocate. Din aceasta compozitie se pune cate o lingurita in fiecare tarta. Tartele astfel umplute se pun in tava de la aragaz si se baga la cuptor pentru circa 20 de minute la foc potrivit.
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii