autor:

Fara foto

» » Aperitive

tarte sarate

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
pentru aluat: 300 g branza de vaci, 1 pachet margarina, 250 g faina, sare, pentru umplutura : 200 g parizer, 200 g cascaval, 1 cutie ciuperci, 3 oua, pasta de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Prepararea aluatului: intr-un castron se freaca bine branza, apoi o amesteci cu margarina, faina si sare. Se obtine un aluat din care se fac bulgarasi cat o nuca. Ungi apoi formele mici de tarte cu margarina, pui cate un bulgaras de aluat in fiecare forma si-l intinzi bine.

Prepararea umpluturii: se bat bine ouale, apoi adaugi parizerul taiat cubulete, cascavalul ras si ciupercile tocate. Din aceasta compozitie se pune cate o lingurita in fiecare tarta. Tartele astfel umplute se pun in tava de la aragaz si se baga la cuptor pentru circa 20 de minute la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "tarte sarate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mini-Tarte sarate

Mini-Tarte sarate

Aşadar facem aluatul de tarte sărate, îl întindem în tăvăluţe (eu am folosit dina celea ondulate

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mini tarte sarate

Mini tarte sarate

Pentru aluat, se framanta faina impreuna cu untul rece taiat cubulete apoi se adauga oul (se poate

2 voturi    1 comentariu
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • pentru aluat: 300 g branza de vaci
  • 1 pachet margarina
  • 250 g faina
  • sare
  • pentru umplutura : 200 g parizer
  • 200 g cascaval
  • 1 cutie ciuperci
  • 3 oua
  • pasta de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu branza