tarte sarate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru aluat: 300 g branza de vaci
  • 1 pachet margarina
  • 250 g faina
  • sare
  • pentru umplutura : 200 g parizer
  • 200 g cascaval
  • 1 cutie ciuperci
  • 3 oua
  • pasta de rosii

Mod de preparare

Prepararea aluatului: intr-un castron se freaca bine branza, apoi o amesteci cu margarina, faina si sare. Se obtine un aluat din care se fac bulgarasi cat o nuca. Ungi apoi formele mici de tarte cu margarina, pui cate un bulgaras de aluat in fiecare forma si-l intinzi bine.

Prepararea umpluturii: se bat bine ouale, apoi adaugi parizerul taiat cubulete, cascavalul ras si ciupercile tocate. Din aceasta compozitie se pune cate o lingurita in fiecare tarta. Tartele astfel umplute se pun in tava de la aragaz si se baga la cuptor pentru circa 20 de minute la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise