Se spala vinetele,se curata si se taie pe lung in felii groase de 1 cm.Se sareaza si se lasa asa 10 minute.Intre timp se curata rosiile si se taie felii.Carnea tocata se prajeste in ulei incins pana se faramiteaza,apoi se adauga bulion ,maghiran si rozmarin,tocate.Se toarna vinul si se inabusa 5 minute;se sareaza si pipereaza.
Feliile de vinete se sterg si se asaza una langa alta pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Se taie cuburi mozzarella si se amesteca cu carnea tocata;3/4 din compozitie se repartizeaza pe vinete si se acopera cu rosii si restul de carne.
Se coace la cuptor 15 minute.Se serveste cu orez.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii