Tartine delicioase ,cu rosii si carne tocata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g vinete
  • 4 rosii
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri bulion
  • 400g carne tocata
  • maghiran
  • rozmarin
  • 100ml vin rosu
  • 125g mozzarella

Mod de preparare

Se spala vinetele,se curata si se taie pe lung in felii groase de 1 cm.Se sareaza si se lasa asa 10 minute.Intre timp se curata rosiile si se taie felii.Carnea tocata se prajeste in ulei incins pana se faramiteaza,apoi se adauga bulion ,maghiran si rozmarin,tocate.Se toarna vinul si se inabusa 5 minute;se sareaza si pipereaza.

Feliile de vinete se sterg si se asaza una langa alta pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Se taie cuburi mozzarella si se amesteca cu carnea tocata;3/4 din compozitie se repartizeaza pe vinete si se acopera cu rosii si restul de carne.

Se coace la cuptor 15 minute.Se serveste cu orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise