Pregatim un aluat din :
-o cutie de crema de branza de 150 gr (eu am folosit de la Apetito ,cu ceapa )
-5 linguri lapte
- 3 linguri ulei
- 1/2 lingurita sare
- 200g faina
-un plic de praf de copt.
si il intindem frumos in forma de tarta
Calim ciupercutele in 2 linguri de ulei (3/4 de cutie ciuperci este suficient la 4 oua ). Adaugam legumele congelate , le lasam putin sa se innabuse apoi stingem cu o cana de supa de legume fierbinte(supa facuta dintr-un cub concentrat de legume) Lasam sa fiarba aproximativ 25 min pana scade apa .
Batem ouale , le amestecam cu cascaval afumat ras ,prizerul feliat ,maslinele feliate si porumbul.
Legumele racite le amestecam cu compozitia de ou .
Asezam compozitia in forma de tarta si radem branza deasupra .Lasam la foc potrivit pentru 35 min .
Se serveste cu o salata alaturi ,eu am facut o salata asortata .
Pofta buna !
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii