Tarta cu parizer si legume

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Tarta cu parizer si legume

Ingrediente

  • Pregatim un aluat din :
  • -o cutie de crema de branza de 150 gr (eu am folosit de la Apetito ,cu ceapa )
  • -5 linguri lapte
  • - 3 linguri ulei
  • - 1/2 lingurita sare
  • ...- 200g faina
  • -un plic de praf de copt.
  • Umplutura :
  • -3/4 cutie ciuperci
  • -o mana de mazare congelata
  • -o mana de legume la punga congelate
  • -o mana de fasole verde
  • -cascaval afumat ras
  • -50 gr masline feliate
  • -1/2 cutie de porumb
  • -200 gr parizer (sunca presata sau salam )
  • -4 oua
  • -sare ,piper, boia dulce de ardei ,oregano
  • -

Mod de preparare

Pregatim un aluat din :

-o cutie de crema de branza de 150 gr (eu am folosit de la Apetito ,cu ceapa )

-5 linguri lapte

- 3 linguri ulei

- 1/2 lingurita sare

- 200g faina

-un plic de praf de copt.

si il intindem frumos in forma de tarta

Calim ciupercutele in 2 linguri de ulei (3/4 de cutie ciuperci este suficient la 4 oua ). Adaugam legumele congelate , le lasam putin sa se innabuse apoi stingem cu o cana de supa de legume fierbinte(supa facuta dintr-un cub concentrat de legume) Lasam sa fiarba aproximativ 25 min pana scade apa .

Batem ouale , le amestecam cu cascaval afumat ras ,prizerul feliat ,maslinele feliate si porumbul.

Legumele racite le amestecam cu compozitia de ou .

Asezam compozitia in forma de tarta si radem branza deasupra .Lasam la foc potrivit pentru 35 min .

Se serveste cu o salata alaturi ,eu am facut o salata asortata .

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise