Ingrediente
Pregatim un aluat din :, -o cutie de crema de branza de 150 gr (eu am folosit de la Apetito ,cu ceapa ), -5 linguri lapte, - 3 linguri ulei, - 1/2 lingurita sare, ...- 200g faina, -un plic de praf de copt., , , Umplutura :, , -3/4 cutie ciuperci, -o mana de mazare congelata, -o mana de legume la punga congelate, -o mana de fasole verde, -cascaval afumat ras, -50 gr masline feliate, -1/2 cutie de porumb, -200 gr parizer (sunca presata sau salam ), -4 oua, -sare ,piper, boia dulce de ardei ,oregano,
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
6 voturi
Mod de preparare
-o cutie de crema de branza de 150 gr (eu am folosit de la Apetito ,cu ceapa )
-5 linguri lapte
- 3 linguri ulei
- 1/2 lingurita sare
- 200g faina
-un plic de praf de copt.
si il intindem frumos in forma de tarta
Calim ciupercutele in 2 linguri de ulei (3/4 de cutie ciuperci este suficient la 4 oua ). Adaugam legumele congelate , le lasam putin sa se innabuse apoi stingem cu o cana de supa de legume fierbinte(supa facuta dintr-un cub concentrat de legume) Lasam sa fiarba aproximativ 25 min pana scade apa .
Batem ouale , le amestecam cu cascaval afumat ras ,prizerul feliat ,maslinele feliate si porumbul.
Legumele racite le amestecam cu compozitia de ou .
Asezam compozitia in forma de tarta si radem branza deasupra .Lasam la foc potrivit pentru 35 min .
Se serveste cu o salata alaturi ,eu am facut o salata asortata .
Pofta buna !