Pregatim un aluat din :
-o cutie de crema de branza de 150 gr (eu am folosit de la Apetito ,cu ceapa )
-5 linguri lapte
- 3 linguri ulei
- 1/2 lingurita sare
- 200g faina
-un plic de praf de copt.
si il intindem frumos in forma de tarta
Calim ciupercutele in 2 linguri de ulei (3/4 de cutie ciuperci este suficient la 4 oua ). Adaugam legumele congelate , le lasam putin sa se innabuse apoi stingem cu o cana de supa de legume fierbinte(supa facuta dintr-un cub concentrat de legume) Lasam sa fiarba aproximativ 25 min pana scade apa .
Batem ouale , le amestecam cu cascaval afumat ras ,prizerul feliat ,maslinele feliate si porumbul.
Legumele racite le amestecam cu compozitia de ou .
Asezam compozitia in forma de tarta si radem branza deasupra .Lasam la foc potrivit pentru 35 min .
Se serveste cu o salata alaturi ,eu am facut o salata asortata .
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii