Se bat albusurile spuma cu zaharul. Galbenusurile se bat separat, apoi se adauga uleiul si faina. Se combina cele doua compozitii. Se toarna intr-o tava acoperita cu hartie de copt si se coace la foc mic, pana se rumeneste usor. Dupa racire, se taie in cuburi si se dau prin glazura de cacao si apoi se tavalesc prin nuca macinata.
Pt. glazura, se amesteca apa, zahar si cacao si se fierb putin, la foc mic, pana se dizolva zaharul. Se adauga untul si romul.
Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii