Se face un blat de circa 5 cm grosime intr-o tava, se coace in cuptor la foc potrivit. Se lasa la racit. Se taie in baghete de 2x3x5cm.
Aceste baghete se inmoaie, cu ajutorul a 2 furculite, 2-3 secunde in glazura calda si se tavalesc in nuca macinata.
Se lasa 15 minute la racit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii