Tavu Gogsu

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 150 gr orez
  • 60 ml apa
  • 1 l lapte
  • 240 gr zahar
  • o lingurita chimen

Mod de preparare

Se fierbe pipetul de pui in apa, pina cind devine fraged. Dupa ce a fiert, se desface de os si se rupe in fisii. Se lasa deoparte sa se raceasca. Se lasa orezul in apa calduta timp de 2 ore, dupa care se scurge si se pune in robot, pina se farimiteaza. Se amesteca orezul cu laptele si se lasa pe foc cinci minute sau pina se ingroasa. Se adauga fisiile de piept de pui. Se mai lasa 5 minute. Se face focul mic si se adauga zaharul, dupa care se lasa vasul pe foc pina cind acesta se topeste. Se pune in castronele si se presara chimen.

Se serveste rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise