autor:

Ligia Skorka

» » Aperitive

Teleparizer

Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Ingrediente
3 oua, 200 gr.branza telemea, 200 gr.parizer, 50 gr.ardei rosu, 15 gr.sare, 2 gr.piper, 1 legatura de patrunjel verde, 30 gr.margarina, 30 gr.faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Telemeaua si parizerul se taie cubulete, ouale se bat foarte bine, patrunjelul se toaca, ardeiul se taie in fasii.Intr-un bol se amesteca toate ingredientele si se contimenteaza dupa gust.Se pune compozitia intr-o tava de cozonac unsa cu margarina si tapetata cu faina, dupa care se coce la foc potrivit 25-30 de minute.
Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Teleparizer" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Inimi de foietaj cu carne si susan

Inimi de foietaj cu carne si susan

Inimioare cu aluat foietaj si carne de porc tocata, cu morcov ras si verdeata si cu susan rumenit.

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Porcusori Misicu

Porcusori Misicu

Se prepara clatitele dupa urmatoarea reteta: - faina,lapte si apa minerala, un borcan mic de iaurt,la

1 vot    2 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • lidia new

    lidia new (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    interesanta reteta,o salvez si cand o sa o prepar,pun poze :)

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Foarte buna reteta,asa mai fac eu de pasti cu carne de miel si iese ca un drob.Aveti votul meu si bine ati venit in comunitatea noastra a gustoaselor.Bafta la cat ma multe retete usoare si delicioase.

  • Fara foto

    mirey , 26 ianuarie 2010

    fac si eu ceva in genul acesta,doar ca nu intotdeauna sunt aceleasi ingrediente si este foarte bun...

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      pare interesanta reteta,am salvat-o si cu proxima ocazie am sa o prepar.bine ai venit in comunitatea ,,Gustos''.

    • alina

      alina (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      ce bun trebuie sa fie....felicitari

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Ce pacat ca nu ai pus si poze....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 gr.branza telemea
  • 200 gr.parizer
  • 50 gr.ardei rosu
  • 15 gr.sare
  • 2 gr.piper
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 30 gr.margarina
  • 30 gr.faina

Raporteaza reteta

Retete
de Ligia Skorka
Banana Split

Banana Split

Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei cupe de inghetata(

9 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Snitele de pui

Snitele de pui

1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri. 2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu carne
Spaghete Carbonara

Spaghete Carbonara

Se bat ouale şi smantana, impreuna cu un varf de cutit de sare. Se incalzeste uleiul si se adauga

18 voturi    9 comentarii
40 min
Paste si pizza

lidia new (Chef de cuisine)

interesanta reteta,o salvez si cand o sa o prepar,pun poze :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Caltabos de porc cu ficat
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania