Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010
Ingrediente
3 oua, 200 gr.branza telemea, 200 gr.parizer, 50 gr.ardei rosu, 15 gr.sare, 2 gr.piper, 1 legatura de patrunjel verde, 30 gr.margarina, 30 gr.faina
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Telemeaua si parizerul se taie cubulete, ouale se bat foarte bine, patrunjelul se toaca, ardeiul se taie in fasii.Intr-un bol se amesteca toate ingredientele si se contimenteaza dupa gust.Se pune compozitia intr-o tava de cozonac unsa cu margarina si tapetata cu faina, dupa care se coce la foc potrivit 25-30 de minute.
Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Teleparizer" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
costy1969 (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010
pare interesanta reteta,am salvat-o si cu proxima ocazie am sa o prepar.bine ai venit in comunitatea ,,Gustos''.
alina (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010
ce bun trebuie sa fie....felicitari
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010
Bun,bun,bun...
Sidy (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010
Ce pacat ca nu ai pus si poze....