autor:

Ligia Skorka

» » Aperitive

Teleparizer

Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Ingrediente
3 oua, 200 gr.branza telemea, 200 gr.parizer, 50 gr.ardei rosu, 15 gr.sare, 2 gr.piper, 1 legatura de patrunjel verde, 30 gr.margarina, 30 gr.faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Telemeaua si parizerul se taie cubulete, ouale se bat foarte bine, patrunjelul se toaca, ardeiul se taie in fasii.Intr-un bol se amesteca toate ingredientele si se contimenteaza dupa gust.Se pune compozitia intr-o tava de cozonac unsa cu margarina si tapetata cu faina, dupa care se coce la foc potrivit 25-30 de minute.
Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Teleparizer" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
ciuperci umplute

ciuperci umplute

se spala ciupercutele si se scot coditele se toaca coditele marunt ,carnatul la fel se taie bucatele

4 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Pipote cu maioneza

Pipote cu maioneza

Luam pipotele, le spalam bine si le curatam de evantuale pielite. Morcovul, cartoful si telina le

4 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • lidia new

    lidia new (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    interesanta reteta,o salvez si cand o sa o prepar,pun poze :)

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Foarte buna reteta,asa mai fac eu de pasti cu carne de miel si iese ca un drob.Aveti votul meu si bine ati venit in comunitatea noastra a gustoaselor.Bafta la cat ma multe retete usoare si delicioase.

  • Fara foto

    mirey , 26 ianuarie 2010

    fac si eu ceva in genul acesta,doar ca nu intotdeauna sunt aceleasi ingrediente si este foarte bun...

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      pare interesanta reteta,am salvat-o si cu proxima ocazie am sa o prepar.bine ai venit in comunitatea ,,Gustos''.

    • alina

      alina (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      ce bun trebuie sa fie....felicitari

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Ce pacat ca nu ai pus si poze....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 gr.branza telemea
  • 200 gr.parizer
  • 50 gr.ardei rosu
  • 15 gr.sare
  • 2 gr.piper
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 30 gr.margarina
  • 30 gr.faina

Raporteaza reteta

Retete
de Ligia Skorka
Banana Split

Banana Split

Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei cupe de inghetata(

9 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Snitele de pui

Snitele de pui

1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri. 2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu carne
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână

Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Cum se prepara Spaghete Carbonara rețeta cu smântână: Se bat ouale şi smantana,

21 voturi    9 comentarii
40 min
Paste si pizza

lidia new (Chef de cuisine)

interesanta reteta,o salvez si cand o sa o prepar,pun poze :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Chiftelute cu susan