autor:

Ligia Skorka

» » Aperitive

Teleparizer

Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Ingrediente
3 oua, 200 gr.branza telemea, 200 gr.parizer, 50 gr.ardei rosu, 15 gr.sare, 2 gr.piper, 1 legatura de patrunjel verde, 30 gr.margarina, 30 gr.faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Telemeaua si parizerul se taie cubulete, ouale se bat foarte bine, patrunjelul se toaca, ardeiul se taie in fasii.Intr-un bol se amesteca toate ingredientele si se contimenteaza dupa gust.Se pune compozitia intr-o tava de cozonac unsa cu margarina si tapetata cu faina, dupa care se coce la foc potrivit 25-30 de minute.
Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Teleparizer" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • lidia new

    lidia new (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    interesanta reteta,o salvez si cand o sa o prepar,pun poze :)

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Foarte buna reteta,asa mai fac eu de pasti cu carne de miel si iese ca un drob.Aveti votul meu si bine ati venit in comunitatea noastra a gustoaselor.Bafta la cat ma multe retete usoare si delicioase.

  • mirey , 26 ianuarie 2010

    fac si eu ceva in genul acesta,doar ca nu intotdeauna sunt aceleasi ingrediente si este foarte bun...

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      pare interesanta reteta,am salvat-o si cu proxima ocazie am sa o prepar.bine ai venit in comunitatea ,,Gustos''.

    • alina

      alina (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      ce bun trebuie sa fie....felicitari

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Ce pacat ca nu ai pus si poze....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 200 gr.branza telemea
  • 200 gr.parizer
  • 50 gr.ardei rosu
  • 15 gr.sare
  • 2 gr.piper
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 30 gr.margarina
  • 30 gr.faina

Raporteaza reteta

Retete
de Ligia Skorka
Banana Split

Banana Split

Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei cupe de inghetata(

9 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Snitele de pui

Snitele de pui

1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri. 2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu carne
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână

Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Cum se prepara Spaghete Carbonara rețeta cu smântână: Se bat ouale şi smantana,

22 voturi    9 comentarii
40 min
Paste si pizza

lidia new (Chef de cuisine)

interesanta reteta,o salvez si cand o sa o prepar,pun poze :)

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Ficatei de pasare inveliti in bacon.