autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Telina cu ciuperci

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
250g ciuperci, lingura faina, 30g unt, 1 1/2 pahar lapte, patrunjel verde, sare, piper, 2-3 teline, 25 g unt, 2 rosii

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata telina, se taie felii si se fierbe in apa cu sare.Ciupercile se spala bine si se inabusa in unt taiate felii. Se toaca patrunjelul marunt.Din faina si lapte se face un sos alb, in care se amesteca ciupercile inabusite in unt si fierte cu bucatele de rosii fara coaja si seminte. Telina fiarta se aseaza intr-un vas, se toarna peste ea sosul, se adauga patrunjel verde, si se introduce la cuptorul fierbinte pentru 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Telina cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata cu telina si ciuperci

Salata cu telina si ciuperci

Telina si morcovul se dau pe razatoarea mica, ardeiul si carnita/sunca se taie cubulete, ceapa se

10 voturi    9 comentarii
20 min
Salate de legume
Mancare de spanac

Mancare de spanac

Spanacul spalat se pune in apa clocotita cu sare, dupa vreo 10 minute se pune la scurs. Calim ceapa

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Fasole facaluita