autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Telina cu ciuperci

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
250g ciuperci, lingura faina, 30g unt, 1 1/2 pahar lapte, patrunjel verde, sare, piper, 2-3 teline, 25 g unt, 2 rosii

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata telina, se taie felii si se fierbe in apa cu sare.Ciupercile se spala bine si se inabusa in unt taiate felii. Se toaca patrunjelul marunt.Din faina si lapte se face un sos alb, in care se amesteca ciupercile inabusite in unt si fierte cu bucatele de rosii fara coaja si seminte. Telina fiarta se aseaza intr-un vas, se toarna peste ea sosul, se adauga patrunjel verde, si se introduce la cuptorul fierbinte pentru 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Telina cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata cu telina si ciuperci

Salata cu telina si ciuperci

Telina si morcovul se dau pe razatoarea mica, ardeiul si carnita/sunca se taie cubulete, ceapa se

10 voturi    9 comentarii
20 min
Salate de legume
Musaca in stil grecesc

Musaca in stil grecesc

In primul rand, pregatim sosul: in bolul robotului de bucatarie, am adaugat carnea taiata cuburi

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de perisoare