Se curata telina, se taie felii si se fierbe in apa cu sare.Ciupercile se spala bine si se inabusa in unt taiate felii. Se toaca patrunjelul marunt.Din faina si lapte se face un sos alb, in care se amesteca ciupercile inabusite in unt si fierte cu bucatele de rosii fara coaja si seminte. Telina fiarta se aseaza intr-un vas, se toarna peste ea sosul, se adauga patrunjel verde, si se introduce la cuptorul fierbinte pentru 10 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii