Telinele se taie rondele si se pun sa fiarba in apa cu sare si cu mirodeniile de mai sus.Se scot din apa si se tavalesc prin faina ,apoi prin cele 2 oua batute si din nou prin faina.Se prajesc in ulei.Ciupercile si ceapa taiata solzisori se calesc bine in ulei.Se condimenteaza dupa gust.Telina si ciupercile se servesc calde sau reci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii