Intr-un castron mai mare amestecam toate branzeturile pe care le-am tinut in prealabil la temperatura camerei.
Gelatina se dizolva in vin si apoi se tine la bain-marie aproximativ 15 minute la foc mic.
Adaugam apoi gelatina in castronul cu branzeturi la care mai punem laptele si mararul si salvia tocate marunt.Asezonam si amestecam bine branzeturile cu o spatula de lemn.
Intr-o forma de chec punem folie alimentara de plastic pe care o tapetam cu felii de somon.
Adaugam jumatate din cantitatea de branza peste care punem fasiile de morcovi fiert, acoperim cu restul de branza ramasasi deasupra cu feliile de somon subtiri ramase.
Impachetam toata branza cu folia de plastic si o dam la rece de seara pina a doua zi cand putem taia feliile de terina.
Se serveste cu cate o feliuta de lamaie si cu frunzulita de salvie sau marar o ornam.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii