autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Retete de Craciun

Terina de branza cu struguri

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 decembrie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 decembrie 2017

Ingrediente
400 g crema de branza, , 200 g cas oaie, , 100 g unt, , 250 g cascaval Cheddar maturat, , 200 g sunca Praga, , 50 g nuci, , 300 g struguri rosii, , marar verde, , sare, , piper alb

Dificultate: Medie Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Intr-o forma de chec, punem folie alimentara si o captusim bine pe toti peretii.

Jos si pe partile laterale asezam feliile subtiri de cascaval, iar pe partea de jos si lateralele mici asezam felii de sunca.

Intr-un bol mixam bine untul la temperatura camerei cu crema de branza si casul de oaie razuit.

Asezonam si punem mararul verde tocat marunt. Mixam sa se omogenizeze bine ingredientele.

Punem jumatate din branza peste feliile de sunca si o nivelam cu o lingura, apasand pe ea putin.

Spalam bine de tot boabele de struguri si le stergem, apoi le asezam peste branza, apasindu-le in stratul de branza.

Urmeaza un alt strat de cascaval, altul de sunca, jumatatea de branza ramasa si un alt rand de boabe de struguri.

Acoperim cu un strat de sunca si apoi cascaval.

Folia ce atarna o punem peste terina, o presam putin si o dam la rece pina a doua zi.

Rasturnam terina pe un platou, indepartam folia si ornam terina dupa bunul plac.

Pofta mare sa aveti !
Daca ti-a placut reteta noastra "Terina de branza cu struguri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Salata de somon afumat cu mix de oua

Salata de somon afumat cu mix de oua

Toate ouale le punem la fiert in apa cu sare si le lasam sa fiarba 10 minute din momentul in care

8 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Craciun
Sarmale traditionale in foi de varza si foi de vita de vie

Sarmale traditionale in foi de varza si foi de vita de vie

Carnea pentru sarmale e buna sa aibe putina grasime, sa nu fie doar carne macra, altfel vor iesii

0 voturi    0 comentarii
4h 10 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • 400 g crema de branza
  • 200 g cas oaie
  • 100 g unt
  • 250 g cascaval Cheddar maturat
  • 200 g sunca Praga
  • 50 g nuci
  • 300 g struguri rosii
  • marar verde
  • sare
  • piper alb

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

225 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Tiramisu cu mouse de ciocolata Tiramisu cu mouse de ciocolata

Ciocolata alba si ciocolata amara se topesc separat. Ouale se bat spuma cu zaharul. Frisca se bate bine,se tine in frigider. Compozitia

37 voturi    9 comentarii
2h
Prajituri
Tiramisu cu crema si  trufe de ciocolata Tiramisu cu crema si trufe de ciocolata

Galbenusurile se bat bine, se adauga zaharul pudra, se mixeaza pana totul devine o crema omogena. Se adauga mascarpone, se omogenizeaza,

25 voturi    12 comentarii
1h
Prajituri
Limba cu ciuperci si sos de rosii