Intr-o forma de chec, punem folie alimentara si o captusim bine pe toti peretii.
Intr-o forma de chec, punem folie alimentara si o captusim bine pe toti peretii.
Jos si pe partile laterale asezam feliile subtiri de cascaval, iar pe partea de jos si lateralele mici asezam felii de sunca.
Intr-un bol mixam bine untul la temperatura camerei cu crema de branza si casul de oaie razuit.
Asezonam si punem mararul verde tocat marunt. Mixam sa se omogenizeze bine ingredientele.
Punem jumatate din branza peste feliile de sunca si o nivelam cu o lingura, apasand pe ea putin.
Spalam bine de tot boabele de struguri si le stergem, apoi le asezam peste branza, apasindu-le in stratul de branza.
Urmeaza un alt strat de cascaval, altul de sunca, jumatatea de branza ramasa si un alt rand de boabe de struguri.
Acoperim cu un strat de sunca si apoi cascaval.
Folia ce atarna o punem peste terina, o presam putin si o dam la rece pina a doua zi.
Rasturnam terina pe un platou, indepartam folia si ornam terina dupa bunul plac.
Pofta mare sa aveti !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii