1. Se curata perele, se taie in lamele si se fierb in apa sarata timp de 20 minute. Se trec sub jet de apa rece, apoi se aseaza pe hartie absorbanta.
2. Se mixeaza ouale, smantana, sofranul, sarea si piperul.
3. Se taie fileul de somn in felii, pe lungime.
4. Se unge cu unt o forma termorezistenta.Se pune o parte din compozitia de oua, apoi somnul, perele si compozitia de oua ramasa.
5. Se fierbe terina timp de o ora pe bain-marie,in cuptorul incins. Se lasa sa se raceasca, apoi se da la rece, la frigider, cel putin 6 ore. Se acopera cu bucati de ton si se presara cu verdeata si susan. Se poate servi terina cu un sos preparat din smantana amestecata cu mustar, sare, piper, suc de lamaie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii