autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tian de legume cu cascaval

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 kg rosii marunte, , 4 dovlecei, , 4 cepe potrivite, , 6 felii de cascaval moale, , 300 g orez fiert, , 1 legatura cimbru proaspat, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 150gr., ungeti cu ulei o forma de Jena si puneti pe fundul formei orezul fiert.
Spalati rosiile si dovleceii, indepartati pedunculii si capetele, taiati rosiile si dovleceii rondele subtiri si regulate. Curatati ceapa si taiati-o felii.
Puneti - alternativ - peste orez cate un strat de dovlecei, rosii, ceapa si cascaval, sarati, piperati, stropiti-le cu putin ulei si presarati deasupra cimbrul taiat marunt. Dati Tian-ul 45 de minute la cuptor si serviti-l fierbinte sau caldut. (Tian = o mancare provensala patrata sau dreptunghiulara, preparata la cuptor, intr-un vas de pamant)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tian de legume cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Soté de legume

Soté de legume

Se taie cartofii si morcovii cubulete si se pun la fiert alaturi de mazare pentru aprox 20 de minute.

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de teci

Ciulama de teci

Se taie marunt ceapa uscata, ceapa verde, verdeturile si pastaile de fasole verde. Se pune o lingura

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 kg rosii marunte
  • 4 dovlecei
  • 4 cepe potrivite
  • 6 felii de cascaval moale
  • 300 g orez fiert
  • 1 legatura cimbru proaspat
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Patisson (dovlecel plat) umplut