autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tian de legume cu cascaval

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 kg rosii marunte, , 4 dovlecei, , 4 cepe potrivite, , 6 felii de cascaval moale, , 300 g orez fiert, , 1 legatura cimbru proaspat, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 150gr., ungeti cu ulei o forma de Jena si puneti pe fundul formei orezul fiert.
Spalati rosiile si dovleceii, indepartati pedunculii si capetele, taiati rosiile si dovleceii rondele subtiri si regulate. Curatati ceapa si taiati-o felii.
Puneti - alternativ - peste orez cate un strat de dovlecei, rosii, ceapa si cascaval, sarati, piperati, stropiti-le cu putin ulei si presarati deasupra cimbrul taiat marunt. Dati Tian-ul 45 de minute la cuptor si serviti-l fierbinte sau caldut. (Tian = o mancare provensala patrata sau dreptunghiulara, preparata la cuptor, intr-un vas de pamant)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tian de legume cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
10 retete cu cartofi

10 retete cu cartofi

Pt.cartofii bondaras: cei 3 cartofi mari se curata de coaja si se fierb intregi putin nu de tot.Apoi

36 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rondele de ceapa pane

Rondele de ceapa pane

Se bat ouale cu sare,piper,cimbru,boia dulce de ardei dupa gust. Cepele se curata de coaja, se spala

2 voturi    2 comentarii
10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 1 kg rosii marunte
  • 4 dovlecei
  • 4 cepe potrivite
  • 6 felii de cascaval moale
  • 300 g orez fiert
  • 1 legatura cimbru proaspat
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tocanita de ciuperci